F17 Flygdag den 25/8
Publicerades 7 augusti 2019, klockan 20:11 av Fredrik Johnsson

Vi närmar oss hockeysäsongen, äntligen får vi ägna oss åt det vi vill göra!

Det har varit en fullproppad sommar för oss i styrelsen samt många av er andra som har bidragit till att vi har kunnat genomföra ett stort antal event, egentligen mer än vi orkar med två Gyllene Tider-omgångar samt en skärgårdsfest som kom lite oväntat för många av oss.

Ett speciellt tack till Eva, Emma, Malin, Emanuel och Conny som har dragit i många trådar. Det är svårt att inte även nämna några av alla tappra KRIF:are, och för att inte glömma någon så väljer jag att tacka er alla som har gjort en helt galen insats för att KRIF har lyckats genomföra alla de event och andra arbetsuppgifter som vi har haft under sommaren.

Vi är dock inte riktigt färdiga ännu då flygdagen på F17 den 25/8 står för dörren. Hoppas att alla som ska till F17 för att kolla kan ta ett pass när man ändå är där, ni missar inget av uppvisningen och vi kan visa upp KRIF Hockey under hela dagen.

Allt detta jobb som ni alla har bidragit med har lagt en bra ekonomisk grund för att KRIF Hockey under säsongen ska kunna få lite bättre ekonomiska förutsättningar.

Nu ser vi fram emot upptaktsträffen med internmatch på fredag den 9/8 i Soft Center Arena samt träningsmatcherna då vi kan bekanta oss med många nya spelare.

Glöm inte att anmäla er som funktionär på flygdagen, passen är enligt nedan och ni anmäler er genom att sms:a Björn på 0761-683121 eller genom att maila på bjorn.birgersson@telia.com.

Passen:

07:00-12:30 Städ mm. Lindriga uppgifter från 13 år och uppåt.
07:30-12:30 Parkeringsvakt. Från 17 år och uppåt.
12:30-18:00 Städ mm. Lindriga uppgifter från 13 år och uppåt.
12:30-18:00 Parkeringsvakt. Från 17 år och uppåt.

KRIF Hockeys styrelse
Björn Birgersson