Förändringar i truppen
Publicerades 19 december 2017, klockan 09:45 av KRIF Hockey

Foto: Södertälje SK

Hampus Olsson och Sebastian Owuya lånas in från Södertälje SK.

Forwarden Hampus Olsson som varit utlånad till KRIF den senaste veckan forstätter i klubben tillsvidare.

Även backen Sebastian Owuya som varit utlånad till Nyköping Gripen i ett par matcher kommer att lånas ut till KRIF tillsvidare.

– Sebastian Owuya är en stor och stark back. En perfekt lösning för oss då vi har flera backar skadade och snart går vi in i en väldigt tuff och spännande serie. Vi spelade med fyra backar stora delar av senaste matchen och det är givetvis inte hållbart i Allettan. Lånen av Hampus och Sebastian är tillsvidare vilket innebär att SSK kan hämta tillbaka spelarna om det uppstår behov vid till exempel skador i deras trupp. Owuya är redan på plats och tränade med laget igår. Jag vill tacka SSK för en väldigt bra dialog, säger sportchef Micke Johansson.

Igår presenterades även att KRIF-legenden Stefan Söder ansluter på ett tidsbestämt lån till och med 21 januari. Stefan gör sin första träning med laget idag.

– Vi känner Söder och Söder känner oss. Skitkul att han vill komma tillbaka till oss. Eftersom vi har både Albin Storm och Andreas ”Notan” Nordfeldt borta en längre tid så kom denna lösning helt perfekt. Jag vill även rikta ett stort tack till Pantern, säger Johansson.

Tidigare meddelade KRIF att Dillion Duprey och Cullen Bradshaw lämnar truppen.
– Hampus ersätter Dillon och Söder Albin Storm skulle man kunna säga. Däremot fortsätter vi att leta en ersättare till Cullen för resten av säsongen. Det kan bli tal om två centrar eftersom även Notan är indisponibel under hela januari, avslutar Johansson.

julmarknad