Huvudtränare klar för nästa säsong
Publicerades 13 april 2017, klockan 14:57 av Christian Direnius

Nu står det klart att Per Ljusteräng förlänger sint kontrakt för kommande säsong.
Per är ett välkänt ansikte i föreningen och gör nu sin femte säsong i klubben.

– Känns så klart jättekul att Per vill köra vidare och fortsätta utveckla våra unga spelare och bygga vidare på det vi påbörjade under förra säsongen. Nu ska vi ta ytterligare kliv framåt som förening, säger sportchef Mikael Johansson

Intervju med Per Ljusteräng angående förlängningen med KRIF:

Du går nu in i femte säsongen med KRIF
– Det är min tredje hela säsong. Första inhoppet var tre månader och det andra fyra veckor. Men det är femte säsongen på raken jag står i KRIF’s bås vilket känns kul och känslan är att vi har en riktigt spännande säsong framför oss.

Även om säsongen spelmässigt är över är arbetet inför kommande säsong i full gång och rykten om spelare florerar hit och dit på sociala medier. Hur ser man på ”silly season” när man är inne i smeten?
– Då jag inte är med på sociala medier (förutom lite Twitter) så känner inte jag till all hysteri där. Vår silly season fungerar så att vi får förslag från agenter samt lyfter upp våra egna idéer. Sedan bollar vi det mellan varandra om hur de kan passa in i KRIF osv. Sedan kollar upp dem via våra egna kanaler för ytterligare info. Sedan tar vi kontakt med agenten eller spelaren ifråga om det finns intresse för oss.

– Jag tycker det är positivt i stort för oss varje gång det pratas eller diskuteras hockey som rör KRIF. Vi engagerar och berör vilket är precis som det ska vara, säger Ljusteräng.