Inför cupen i Kristianstad
Publicerades 1 september 2017, klockan 14:33 av Christian Direnius

Intervju med Per Ljusteräng inför First Hotel Christian IV Cup

Det har gått två matcher nu där ni mötte Hockeyallsvenska IK Pantern i en match som slutade med uddamålsförlust 3-2 och returmatch mot Tyringe där vi fick med oss en 2-1 vinst hem från Tyrs Hov. Hur ser du på insatserna i dessa matcher?
– Matchen mot Pantern var ok. Vi var lite trevande i början men sedan tycker jag att vi hanterade deras fart bra och själva spelade ganska bra. Surt att vi inte lyckades hålla undan bara. Mot Tyringe så var det ganska svagt i första, lite bättre i andra och stabilt i tredje. Vi borde väl gjort några mål till för ett bättre betyg.

Nu är det dags för First Hotel Christian IV Cup som arrangeras av Kristianstads IK och förutom värdlaget kommer ni att ställas mot Västervik och Västerås. Det blir tre tuffa matcher på tre dagar mot riktigt bra motstånd.
– Cupen kommer att bli en bra värdemätare både vad gäller den enskilda matchen men också att klara av att leverera tre dagar på raken mot tufft motstånd. Vi är iaf redo för att mäta krafterna med de stora drakarna.

Det har tillkommit en ny spelare i form av finländske Miika Heikkilä som anslöt till laget i veckan. Vad kan du säga om honom nu efter några träningar?
– Miika är en intressant kille som anslutit till truppen. Han är säkerligen lite rostig än men han har de egenskaper vi sökt efter och kommer att bli en viktig kugge för oss. Jag tycker att han bara efter några träningar förstått hur vi vill spela tagit för sig bra.