Inför KRIF – Grums
Publicerades 10 januari 2019, klockan 12:20 av KRIF Hockey

jocke-andersson
Fredag 11 januari kl 19.00 gästar Grums IK Soft Center Arena!

Välkomna till fredagsmatch Soft Center Arena.

Matchen börjar kl 19.00 och arenan öppnar redan kl 18.00. Kom i tid och köp gärna era biljetter innan matchen för att undvika köer, samma pris som i entrén. biljett.krifhockey.se

Denna kväll anordnas ”Grabbkväll” i VIP-1974 (UTSÅLT). Detta betyder att vippen är reserverad för detta event och är ej öppen för allmänheten. Vi hänvisar till övriga kiosker ute i hallen för förtäring och dryck.

KRIF gjorde en stark insats senast mot Vimmerby och tog tre viktiga poäng. Efter en något avvaktande start från hemmalaget tog Vimmerby tag i taktpinne i början av matchen, men KRIF växte sedan in mer i matchen och när passningarna satt på bladen, blev det fart i spelet och målen började trillade in. Missade ni förra matchen är det dags att ta sig till hallen på fredag för att se KRIF spela bländande hockey. Kom och heja fram laget till seger!

Inför matchen med assisterande tränare Jocke Andersson:

Skön seger mot Vimmerby senast. Känns som ni inte trappade ner på tempot trots ledning utan fortsatte att mala på och gjorde en väldigt stabil insats senast, din analys?
– Vi gör en stark insats över 60 min, starten var vi medvetna om. Dock så såg vi hur vi utvecklat vårt spel och agerande och det ger utdelning. Även att vi hjälper varandra över hela banan.

Ny match mot Grums och en ny bekantskap väntar för KRIF. Grums gjorde det väldigt bra i grundserien och igår tog man dessutom 1 pinne av Troja/Ljungby. Vad krävs för 3 p?
– Vi kommer möta ett lag som jobbar hårt, försvar sig bra och tar vara på sina chanser framåt. Det krävs att vi gör en rejäl insats över 60 min och inte låter dem styra tempot.

Hur är status i truppen? Hur länge stannar Joseph Berger?
– Vi har lite småskavanker som vi tar ställning till efter fredagens värmning. Berger är ett lån från KHK som styrs helt utifrån deras situation på J20 och A-lag, så vi tar match för match och fokuserar på dem vi har för dagen.

Hockey ses bäst på plats! Men har ni inte möjlighet att närvara i arenan denna kväll sänds matchen även på nätet.

Nästa hemmamatch: KRIF – Huddinge onsdag 16 januari kl. 19.00.