Inför matchen: KRIF – Tyringe SoSS
Publicerades 11 oktober 2017, klockan 00:11 av Christian Direnius

match-krif-tyringe

Inför matchen med Per Ljusteräng

En riktigt stark avslutning senast i bortamatchen mot HC Dalen innebar tre poäng.  Det var en svängig historia uppe i Norrahammar.

Förra säsongen var det stora samtalsämnet spelet i powerplay som inte alls fungerade periodvis, men denna säsongen är det boxplay som än så länge inte hålls samma klass som förra årets klass. Är det något ni jobbar extra med?
Vi är inte nöjda med vare sig powerplay eller boxplay hittills. Statistiken är lite missvisande i båda fallen tycker jag, lite för bra i powerplay och lite för dåligt i boxplay. I boxplay släppte vi t-r-e mot Dalen men det fanns ok förklaringar men ändå såklart inte bra. De tre samt två mot Tranås drar ned statistiken ordentligt. Vi jobbar dagligen vidare med de momenten precis som vi gör med alla de andra.

Uppladdningen inför matchen var inte den bästa, med mycket frånvaro på grund av skador och sjukdomar med inställda träningar till följd. Tur i oturen att det var en spelledig vecka?
Bra timing med skador och sjukdomar förra veckan.

Kul att flera spelare var tillbaka på plan och där Dillon Duprey även fick debutera i seriespelet. Hur är statusen i laget inför matchen mot Tyringe?
Alla utom Miika är tillgängliga.

Vi hoppas också på mer publik till SCA och matcherna mot Tyringe brukar innehålla just de ingredienser bra matcher ska ha: hög fart, mycket kamp, heta känslor och KRIF som segrare. Vi syns i SCA!

Matchen webbsänds