Inför Tranås – KRIF
Publicerades 11 mars 2019, klockan 19:26 av KRIF Hockey

jocke-andersson
Tisdag 12 mars kl 19.00 är det dags för Playoff 3 mot Tranås borta!

Äntligen är det dags för match igen efter ett längre uppehåll, och nu är det verkligen kniven mot strupen som gäller. Playoff 3 är sista hindret innan kvalserien mot HockeyAllsvenskan. Bäst av tre matcher gäller där KRIF inleder borta mot Tranås AIF och spelar returen hemma i Soft Center Arena redan på fredag 15 mars kl 19.00 och eventuellt en avgörande tredjematch lördag 16 mars.

Inför matchen med assisterande tränare Jocke Andersson:

Hur har ni jobbat under uppehållet för att hålla tempo och fokus på topp?
– Vi har vetat förutsättningarna hela tiden. Vi har varvat träning med  ledighet. Mycket tävlingsmoment på träningarna. Sista veckan har allt ”skruvats” upp både från spelare och ledare.

KRIF var bäst rankade laget i Hockeyettan och fick därför välja motståndare först. Berätta varför ni valde Tranås.
– Tranås kändes som en bra utmanare då vi tittade rent sportsligt, ett lag som vi ser som ett spelande lag och som vi har bra koll på. Jag och Challe var även på plats under den 3:e avgörande matchen i lördags (Tranås-Visby Po2:3) och fick då extra ”kött på benen”.

Hur ser truppen ut inför morgondagen? Flera spelare tillbaka nu efter små skavanker och det blir lite kamp och platserna nu?
– Vi har varit förskonade från både sjukdomar och skador under uppehållet. Vi har en bra konkurrenssituation inför tisdagens drabbning.


Supporterresa!

WhiteAngels annordnar bussresa till Tranås. Avgång från Soft Center Arena kl. 15.15 och Munktrappan kl. 15.30. Anmälan görs till Mattias på 0761-626515.

Se matchen live på Bergslagskrogen i Ronneby!
Bergslagskrogen sänder matchen på storbildskärm, insläpp från kl. 17.30 matchstart kl. 19.00. Entrén är 70 kr. BK erbjuder grillrätt och starköl/alkoholfritt för 100 kr/75 kr. Boka plats hos Bergslagskrogen.