Inför träningsmatchen: KRIF – Tingsryd
Publicerades 7 september 2017, klockan 20:32 av Christian Direnius

Intervju med Per Ljusteräng inför träningsmatchen mot Tingsryds AIF

Cupen i Kristianstad är över där det blev tre tuffa matcher på tre dagar. Tyvärr förlust i samtliga men där spelet stundtals lovar gott för framtiden vad jag hört på rapporter. Vad tar ni med er från matcherna?
– Att vi hänger med bra både spel- och tempomässigt vilket var viktigt. Sedan förståelse vad de små detaljerna betyder. Vi gjorde några enkla räknefel högt upp i banan samt tappade pucken på fel ställen några gånger vilket straffade oss med baklängesmål. Nyttiga erfarenheter för oss.

Dags för dubbelmöte med Tingsryd där det blir ytterligare två riktiga värdemätare innan serien går igång. Är det en förberedelse för en förhoppningsvis lång och framgångsrik säsong som gör att försäsongsmatchningen görs mot riktigt tufft motstånd?
– När vi fick chansen att möte bra motstånd varje match tog vi den. Vi kanske borde haft någon mer match där vi hade varit det mer spelförande laget men det passade inte in i vår planering. Oavsett motstånd så är tanken att spela länge…

Några skador eller frånvaro att rapportera inför matchen?
– Melker saknas efter sin hjärnskakning och Basse är borta p g a influensa, övriga tillgängliga. Hoppas vi syns i SCA, väl mött.

 

KRIF-TAIF_puff