KRIF – Visby/Roma – Fri entré för barn, ungdomar och pensionärer
Publicerades 17 februari 2019, klockan 18:30 av KRIF Hockey

jocke-andersson
Måndag 18 februari kl 15.00 gästar Visby/Roma Soft Center Arena!

OBS! Matchen börjar redan kl 15.00 och arenan öppnar redan kl. 14.00. Kom i tid och köp gärna era biljetter innan matchen för att undvika köer, samma pris som i entrén. biljett.krifhockey.se

KRIF bjuder alla barn, ungdomar och ungdomar under 18 år och alla pensionärer i Blekinge på fri entré. Ungdomar över 12 år behöver visa upp elev-ID i entrén. Biljetten gäller för ståplatssektionen. Vill man skänka pengar som motsvarar biljettkostnad så finns det möjligheter att på plats göra detta.

Inför matchen med assisterande tränare Jocke Andersson:

Efter 14 raka segrar tog det stopp igår mot Troja, dina tankar om matchen?
– Vi är ej nöjda med insatsen över 60 min och tar lärdom av matchen. Vi kommer inte upp i standard och nu vet vi hur det känns att förlora. Jag ser hellre att det händer nu. Vi kommer komma ut som ett nytt lag på måndag.

Ny match väntar mot Visby. Vad ska ni göra för att fortsätta ta poäng. Visby är ju kända för att spela på gränsen och kommer nog försöka störa KRIF:s spel en hel del.
– Vi är rätt medvetna om hur matchbilden kommer se ut. Och vill att vår konsekvens och tålamod/trygghet skall ge utdelning.

Trots starttid kl 15, väntas det komma en hel del publik och det har varit stort stöd från hela Blekinge, måste kännas kul och inspirerande?
– Alltid inspirerande att spela hemma i SCA. Och extra kul när det förhoppningsvis blir extra bra tryck i hallen. Ett gott betyg till KRIF som förening att så många sluter upp och visar sitt stöd.

Hur är status i truppen?
Alla utom #64 Oskar Lindgren är tillgängliga. Vi tar ut truppen imorgon förmiddag. Väl mött i hallen! #AlltidOavsett

Hockey ses bäst på plats! Men har ni inte möjlighet att närvara i arenan denna kväll sänds matchen även på nätet.

TACK FÖR ERT STÖD!

Nästa hemmamatch: KRIF – Mariestad onsdag 20 februari kl. 19.00.