KRIF Hockey och ÅF presenterar Alexander Heiver
Publicerades 31 maj 2017, klockan 11:59 av Christian Direnius

Alexander Heiver
Forwarden Alexander Heiver, 20, är klar för KRIF Hockey.

Alexander med Boro/Vetlanda som moderklubb kommer senast från Karlskrona HK där han spelat med J20 SuperElit-laget, men även noterats för 13 SHL-matcher. Dessförinnan har han spelat med Tingsryd i J20 SuperElit.

Du kommer från Boro/Vetlanda från början, flyttade ner till gränsen mellan Småland och Blekinge och lirade i Tingsryds AIF för att sedan ta steget över gränsen och i två säsonger spela med Karlskrona HK:s J20 SuperElit. Varför blev det KRIF för din del inför denna säsongen?
– Ja det stämmer bra det. Under min tid här nere i Blekinge så har jag hört mycket gott om KRIF. Att det är en framåtriktad klubb på uppgång med en härlig hockeyanda. När frågan kom upp om jag ville spela i KRIF så fick jag en väldigt bra känsla.

Hur skulle du beskriva dig som hockeyspelare?
– Skulle beskriva mig själv som en hårt jobbande forward med färdigheter både offensivt och defensivt. Mina främsta egenskaper är skridskoåkningen och skottet.

Vad har du för förhoppningar inför kommande säsong? Är det något speciellt du vill utveckla?
– Jag hoppas såklart att vi tar oss till Allettan och sedan klarar oss så långt som möjligt in i play-off. Även att jag är en offensiv spelare så vill jag fortsätta utveckla det offensiva.

 

AF-logo