KRIF Hockey och Sandbäckens Rör presenterar Martin Ekström
Publicerades 20 april 2017, klockan 12:00 av Christian Direnius

55-martin-ekstrom

Stabile backen Martin Ekström och KRIF är överens om en fortsättning över säsongen 2017/2018. Ekström kom till KRIF inför förra säsong från Mörrum och blir en viktig kugge i årets lagbygge.

– ”Ekan” är en person och spelare som vi verkligen vill ha i laget kommande säsong. Att vi redan nu har Ekström och Kurki klara för nästa säsong känns bra. Vi siktar på att behålla flera spelare från dagens trupp och ta ytterligare steg kommande säsong, säger sportchef Mikael Johansson.

Intervju med Martin Ekström

Vad fick dig att teckna nytt kontrakt och representera KRIF Hockey ytterligare en säsong?
– Det var det proffesionella runt laget som samarbetet med Stac och Wellness bl.a. spelade en stor roll att jag skrev på igen.

Hur ser du tillbaka på säsongen som gick med lite distans?
Jag får ändå säga att det va kul att vi gick så långt som vi gjorde. Även då vi såklart ville hela vägen till kvalserien. Det var ju en upp och ned säsong men vi lyckades ändå ta oss till Allettan och playoff som var våra delmål.

Mikael Kurki sa i en tidigare intervju att det var en bra kaptensgrupp förra säsongen. Hur är Kurki som kapten?
– Kurki var en lugn kapten som gick att prata med. Som sagt så har han spelar högst upp av alla och då självklart har rutinen med sig, som han har visat under säsongen.

Du är ju intresserad av fiske vad jag förstår. Har du något favoritställe i Blekinges skärgård?
– Haha ja fisket ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Men favoritställe har jag inte hunnit att skaffa än. Men kommer fiska en del gädda i skärgården samt lax i Mörrumsån bl.a. Sedan finns det även många möjligheter till annat fiske runt om som jag absolut kommer att prova.

 

Sandbäckens Rör