Ordförande har ordet!
Publicerades 13 februari 2018, klockan 20:37 av Christian Direnius

Tack till Er alla för en fantastisk KRIF Dag med Enkronan! Över 150 företag och privatpersoner var med och stöttade KRIF Hockey. Hela 1890 besökare räknade vi in under dagen. FANTASTISKT!

Redan kl 08.20 åkte de första lagen ut på isen till KRIF Hockeys Intro (både KRIF och KHK s lag). WA fick ingen sovmorgon den dagen!

Dagen fortsatte i samma höga tempo med ytterligare två Ungdomsmatcher innan det blev dags för KRIF Hockey att ta sig an Huddinge, (förmodligen seriens bästa lag). Dock slutade den matchen med en snöplig förlust på straffar.

J-18 laget avslutade denna härliga dag, tyvärr även här med förlust.

Denna vecka åker KRIF Hockey på Norrlandsturné, med match i Valbo (Gävle) på torsdag 15/2. Därefter vidare till Hudiksvall för match på fredag 16/2, sen hemresa och match mot Visby på söndag 18/2. Häftigt program!

Glöm inta att stötta KRIF Hockey genom att Swisha till Reskassan nr 1233384765.

KRIF Hockey har som ni säkert vet, jobbat tillsammans med framtidsgruppen för att hitta långsiktiga lösningar för att bygga vidare på vårt redan starka varumärke KRIF Hockey.

Framtidsgruppen har presenterat en ny förstärkt organisation som man tillsammans med valberedningen har sökt kandidater till, framför allt ordförandeposten och ekonomiposten.

Valberedningen har nu fått klartecken från kandidater för dessa uppdrag och kommer att jobba vidare för övriga styrelseuppdrag inom organisationen. Vi som lämnar våra nuvarande uppdrag kommer fortsättningsvis att ingå i styrelsen eller andra uppdrag i KRIF Hockey.

KRIF Hockey kommer snarast möjligt att presentera förslag till ny styrelse och organisation.

Detta betyder att vi i KRIF Hockey nu kommer ha möjlighet att påbörja jobbet med kommande säsong, parallellt med den föreslagna nya organisationen. De stora utmaningarna är att förstärka marknadssidan för att förbättra KRIF Hockeys möjlighet till att utveckla Junior och Ungdomshockeyn, samt att behålla samma höga standard på A-lags hockeyn som vi har i dag.

Även allt som händer kring matcharrangemang mm kan vi tillsammans med WA utveckla till en ännu bättre publikupplevelse.

Björn Birgersson