KRIF Hockey och Ronneby Bruk presenterar Mathias Karlsson
Publicerades 14 juni 2017, klockan 11:59 av Christian Direnius

Mathias Karlsson

Mathias Karlsson förlänger
Centern Mathias Karlsson, 21, som förra säsongen värvades från Sundsvall förlänger med KRIF.
Karlsson hade en problematisk fjolårssäsong då han drogs med skador under större delen av säsongen.

– Mathias hade ingen bra säsong med tanke på skadan. Men nu är han helt fit och har tränat bra. Han är revanschsugen och vi vet att han är en bra person som passar bra in i gruppen, säger sportchef Mikael Johansson.

Nu saknas det bara en center och ett par forwards.

– Vi letar efter de sista pusselbitarna, snart tickar klockan igång igen, avslutar Johansson.

Intervju med Mathias Karlsson

Det blir ytterligare en säsong för dig i KRIF-tröjan. Vad fick dig att förlänga ditt kontrakt?
– Dels för att jag trivdes jättebra med allt i KRIF, det är en seriös hockeyklubb som vill framåt och har bra förutsättningar för mig personligen att bli en bättre hockeyspelare. Sen känns det också som att vi har något bra på gång och jag är båda glad och revanschsugen på och få vara med på den resan.

Du fick stora delar av förra säsongen förstörd av skador och kunde kanske inte riktigt göra dig själv rättvisa. Hur ser du själv på säsongen som gick?
– Vill helst glömma min prestation förra säsongen, absolut inget och hänga i granen. Men det är som du säger, det var mycket skador och jag fick knappt visa upp mig till 100% för ledarstab och publik. Revanschsugen är bara förnamnet!.

Sommarträningen är i full gång och du är fullt återställd. Vad hoppas du på inför kommande säsong för din egen del och lagets?
– Jag hoppas att laget fortsätter på den inslagna vägen som vi började på förra säsongen. För min egna del hoppas jag utveckla mitt spel och självklart få vara hel, säger Mathias Karlsson.

säsongskort1718