KRIF Hockey och Apelgården presenterar Alexander Heiver
Publicerades 10 maj 2018, klockan 11:59 av KRIF Hockey

72-alexander-heiver-2017
Idag kan vi meddela att forwarden Alexander Heiver förlänger sitt kontrakt med KRIF Hockey.

Alexander Heiver med Boro/Vetlanda som moderklubb kom till KRIF inför förra säsongen från Karlskrona HK där han spelade med J20 SuperElit-laget, men noterades även för 13 SHL-matcher. Heiver är en hårt jobbande forward med fin skridskoåkning som kommer från en bra säsong där han visade upp stor utvecklingspotential och kommer vara en viktig kugge i årets lagbygge.

– Det känns bra och spännande att få möjligheten att spela i KRIF-tröjan igen. Jag känner att för min egen utveckling så behöver jag fortsätta spela i Hockeyettan och då är det självklart att KRIF är det första valet. Förra säsongen var lärorik för mig, att komma in i seniorhockeyn och denna säsong tänker jag utveckla mitt spel vidare, säger Alexander Heiver.

– Tyvärr slutade förra säsongen lite väl tidigt, jag tror vi hade kunnat göra bra ifrån oss i kvalserien. Trots det så var det en grymt stark säsong som var väldigt lärorik. I och med att jag känner att jag vill fortsätta spela i Hockeyettan så kändes KRIF självklart för KRIF är en klubb där man kan utvecklas.

– Jag tror vi kan göra en repris på förra säsongen. Men denna gången ska vi ta oss hela vägen. Lagbygget ser väldigt intressant ut, avslutar Heiver.

Alexander Heiver presenteras i samarbete med Apelgården.

Apelgarden-logo