Forward med allsvenska meriter klar
Publicerades 28 maj 2018, klockan 11:59 av KRIF Hockey
erik_brissle

Foto: BIK Karlskoga


Forwarden Erik Brissle, 21, är klar för KRIF Hockey.

Erik Brissle med Linköpings HC som moderklubb spelade förra säsongen med BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan, men ådrog sig en skada tidigt under säsongen och var under stora delar utlånad till Visby/Roma i Hockeyettan där han svarade för fina 19 poäng på 25 matcher. Erik har även meriter från spel med Sundsvall i Hockeyallsvenskan och noterades för 10 matcher och två mål för Linköpings HC i SHL, säsongen 2015/2016. Han beskrivs som en målfarlig forward med bra fart och kommer bli en stor tillgång i det offensiva spelet.

– Förra säsongen började riktigt bra på försäsongen tills jag bröt båtbenet och missade halva säsongen. Sen blev det utlåning resterande där det gick bra i Allettan och Playoff.

– KRIF har varit på tapeten tidigare och det är en toppklubb i div 1 som har bra historik i att utveckla hockeyspelare. Vet att de spelar en bra fartfylld hockey som jag tror kommer passa min spelstil. Jag hoppas att vi som lag ska ta oss till kvalserien sen väl där kan allt hända, säger Erik Brissle.

Erik kommer spela med tröja nummer 20. Välkommen till KRIF Erik!