Styrelsen informerar
Publicerades 8 oktober 2017, klockan 22:19 av KRIF Hockey

Hej på er alla Hockeyvänner!

Ännu en ny härlig bortaseger mot Dalen, killarna gör en fantastisk upphämtning och vinner med 5-4, KRIF förstärker sina möjligheter att gå vidare till Allettan efter jul, det kommer att bli en spännande säsong för oss hockeyälskare.

KRIF hälsar Johan Grönquist välkommen och tackar samtidigt Filip Mingotti för hans tid hos oss.

På onsdag kommer Tyringe på besök i Soft Center Arena, och en ny spännande match väntar. KRIF Hockey kommer i samband med matchen göra en satsning på att värva nya medlemmar och få ett fler att gå med i KRIF Lyftet. Styrelsen kommer att hälsa publiken välkommen vid entrén, där kommer även informationsblad att delas ut samt möjlighet att lösa medlemskap och teckna sig för KRIF Lyftet.

Det går även att bli medlem online via vårt webbformulär som ni hittar här: http://www.krifhockey.se/krif-hockey/bli-medlem

Ungdomssidan närmar sig seriestart, många förväntansfulla KRIF-ungdomar kommer att åka runt i södra Sverige och göra det surt för sina motståndare. Vårt J-18 lag ser väldigt spännande ut och det ska bli kul att följa Kennys grabbar under säsongen.

Marknadssidan med Mats och Ulf drar i många olika projekt just nu och vi hoppas på att komma i hamn med dessa under pågående månad. Joakim Andersson kommer att förstärka marknadssidan vilket vi hoppas på ska leda till ännu fler samarbetspartners. KRIF har behov av någon eller några som kan göra filmklipp m.m. för sociala medier och KRIF-skärmar i arenan. Hör av er till mats.malmqvist@krifhockey.se

På den ekonomiska fronten är det under kontroll men ett fortsatt tufft läge. Våra gamla skulder belastar likviditeten på ett negativt sätt. Vi måste kämpa på hela denna säsong för att KRIF ska kunna visa en ekonomisk framgång under året. Det vi måste lyckas med är att satsningen på 600`(600 000:- kr extra inkomster under året) går i land, så att KRIF Hockey kommer ur detta verksamhetsår med en positiv likviditet. Ungdomsföräldrarna sköter kiosker och korvgrillningen förträffligt vid våra matcher och naturligtvis även vid sina egna matcher, ett stort tack till er. Vill även tacka alla våra andra funktionärer för era insatser.

Nu kör vi full fart framåt alla KRIF:are!

Björn Birgersson
Styrelsen