Ronneby Brunn förlänger samarbetet med KRIF
Publicerades 12 oktober 2017, klockan 11:44 av KRIF Hockey
brunnen

Joakim Andersson överlämnar en signerad matchtröja till Henrik Svensson på Ronneby Brunn.

 

Ronneby Brunn har valt att förlänga sitt samarbete med KRIF Hockey och bli därmed Guldpartner även denna säsongen.

Vi tog en avstämning med Försäljning- och Marknadschef Henrik Svensson på Ronneby Brunn.

Vad är det som gjort att Ronneby Brunn har valt att förlänga och fördjupa sitt samarbete med KRIF Hockey?
– Vi har under flera år haft ett samarbete som varit givande för både Ronneby Brunn och KRIF som stärkt varumärkena. KRIF är en bra ambassadör för Ronneby och vi vill gärna hjälpa klubben mot nya framgångar.

Vad har du för förväntningar på det fortsatta samarbetet?

– Denna säsongen gör vi ett utökad samarbete med KRIF och jag hoppas vi kan nå ut till fler Ronnebybor som vill komma till en fullspäckad nöjeshöst på Brunnen och uppleva vår omtyckta SPA-avdelning.

Hur ser du på den gångna säsongen rent sportsligt?

– Strålande! Att få ihop spelet så pass bra med ett nästa helt nytt lag är imponerande!

Hur ser höst och vintersäsongen ut på Brunnen?
– Vi kommer att ha ett fullspäckat schema med allt från Waterloo, The Boppers till julshow med Wallmans, så passa på att boka redan nu.

Slutligen vad tror du om årets säsong?
– Laget ser spännande ut och jag hoppas och tror det komma bli en lång säsong för spelarna. Jag hoppas även att fler hittar till hallen och får uppleva härliga hockeymatcher.

Ronneby Brunn
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. Ronneby Brunn erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. En komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och restaurang, Brunnsrestaurangen som förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Besök vårt härliga spa, det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande.