Stabil center klar
Publicerades 4 juli 2018, klockan 12:00 av KRIF Hockey
filip_norman

Foto: Huddinge Hockey


Idag kan vi meddela att den hårt jobbande centern Filip Norman, 28, är klar för KRIF Hockey.

Stockholmaren Filip Norman med Djurgårdens IF som moderklubb har spelat med Huddinge IK de senaste fem säsongerna och svarade för 25 poäng på 38 matcher förra säsongen. Filip beskrivs som en hårt jobbande center med smarthet och uppoffrande spelstil som utvecklat sitt definsiva spel på senare tid och är en riktig lagspelare.

– Jag gjorde en stabil säsong med bra defensivt spel, men det finns alltid en önskan och en vilja att bidra och producera mer bra hockey, säger Filip Norman.

Berätta om varför du valde att fortsätta utvecklas i KRIF?

– Krif har alltid varit tuffa att möta och har haft en bra verksamhet i flera år nu. Det känns som årets upplaga kommer bli väldigt intressant så det känns kul att vara en del av det samt så får jag möjligheten att spela med några nära vänner, fortsätter Filip.

Vad är dina förväningar inför kommande säsong?

– Mina förhoppningar är att vi tar oss hela vägen till Kvalserien och Allsvenskan, där de tuffare och roliga matcherna spelas. Känns som vi har en bra chans för det. Jag hoppas kunna bidra med bra tvåvägsspel, där mina främsta egenskap är att få dem runt omkring mig att bli bättre, avslutar Filip.

Filip kommer spela med tröja nummer 10, välkommen till KRIF Filip!