Valberedningen söker nya styrelsemedlemmar
Publicerades 27 april 2017, klockan 09:45 av KRIF Hockey

Lagbygget inför säsongen 2017/2018 är i full gång och det fylls på med fler spelare efter hand, det är mycket positivt att sportchef Micke Johansson kan vara ute i så här god tid detta året.

Nu gäller det att vi övriga bygger en organisation med styrelse och alla andra funktioner som måste finnas för att bedriva en professionell verksamhet. Ideella krafter driver en stor del av många mindre föreningar i Sverige, så även i KRIF.

KRIF:s ungdomssektion har under den gångna säsongen taget ett stort kliv framåt och nu gäller det att alla fortsätter att stödja den positiva utvecklingen för våra härliga ungdomslag.

Vi söker nu personer som kan hjälpa till med styrelsearbetet
Vi i valberedningen måste tillsammans med våra medlemmar/supportrar/ungdomsverksamhet hjälpas åt att hitta kandidater till styrelsearbetet i KRIF.

I dagsläget har ordförande, marknadsansvarig, materialansvarig valt att inte fortsätta sitt styrelsearbete, glädjande är att dom alla vill fortsätta att jobba för KRIF. Valberedningen behöver nu ert stöd för att hitta ersättare till styrelsearbete, med det behövs samtidigt en förstärkning av ungdomssektionen, marknad/försäljning, match/event m.m.

Vänligen sprid detta budskap till alla KRIF:are så att hela föreningen kan gå stärkta in i säsongen 2017/2018.

Hör gärna av er till valberedningen med förslag på styrelseuppdrag eller andra uppgifter som ni kan delta i, vi behöver bli ett större antal KRIF:are som tillsammans kan skapa klubbkänsla och gemenskap för att utveckla föreningen.

Valberedningen:

Björn Birgersson, bjorn.birgersson@telia.com, tel. 0766-10 62 30
Cecilia Bengtsson, cecilia.bengtsson@foretagsrev-syd.se
Lars Andersson, larsandersson@gmail.com