Victor Laz kommer hem
Publicerades 21 maj 2019, klockan 12:00 av KRIF Hockey

victor-laz
Idag kan vi meddela att den egna produkten och forwarden Victor Laz återvänder till KRIF Hockey.

Victor Laz, 22, har KRIF som moderklubb och spelade förra säsongen i Kristianstads IK som han var med och spelade upp i allsvenskan. Dessförinnan har han spelat med Tingsryds AIF i allsvenskan och var under säsongen 2017/2018 även utlånad till KRIF ett antal matcher. Laz är en talangfull spelare som är skolad i Rögle och har även noterats för en match med SHL-laget där han stod för ett mål och en assist. Han är en målfarlig, offensiv forward med bra skridskoåkning.

Victor Laz om förra säsongen:

– Lagmässigt var det en väldigt bra säsong då vi tog steget upp i allsvenskan. Det var en otrolig säsong som sitter djupt inne i mitt hjärta. Absolut det häftigaste jag varit med om hockeymässigt. Rent personligt så var det inte en säsong som jag är nöjd med. Jag hade inte studsarna med mig och det var stolpe ut hela tiden kändes det som. Tillslut satte det sig på självförtroendet och jag spelade inte det spelet som jag kan och ska göra. Jag lärde mig mycket från förra säsongen och jag jobbade på mitt defensiva spel som jag tycker att jag utvecklat. Det var även jätteskönt att vara skadefri för första gången på fem säsonger, säger Victor Laz.

Som ser fram emot kommande säsong med KRIF:

– Jag är jättetaggad på kommande säsong och tycker det ska bli grymt kul att spela hemma i Kallinge framför all publik och fansen som alltid varit otroligt bra. Tobbe och Emil har gett mig väldigt bra intryck. Jag är en offensiv forward som har bra skridskoåkning och gillar att producera framåt. Jag ser väldigt mycket fram emot denna säsongen och träffa killarna i laget, och jag tror att vi kommer bjuda på en rolig offensiv hockey, avslutar Victor Laz.

Sportchef Tobbe Karlsson om Victor Laz:

– Victor är en spelare med mycket skills. Var på plats när han slog igenom med Rögle. Jag stod i Karlskronas bås när han avgjorde matchen mot oss. Skador har gjort att hans utveckling har bromsats lite. Genom att komma hem till sin moderförening igen, kan han ta ny fart. Det är också en spelare som kan bryta mönster med sin kreativitet, säger sportchef Tobbe Karlsson.

Välkommen hem Victor!