Viktor Holmqvist förlänger med KRIF
Publicerades 11 juli 2019, klockan 11:59 av KRIF Hockey

viktor-holmqvist
Idag kan vi meddela att Viktor Holmqvist är klar för en fortsättning i KRIF Hockey.

Den rutinerade forwarden Viktor Holmqvist, 27, med Malmö Redhawks som moderklubb kom till KRIF inför förra säsongen från Kristianstads IK som han dessförinnan spelat med de sex senaste säsongerna. Han har även meriter från spel i Hockeyallsvenskan med Malmö Redhawks. Viktor kommer bli väldigt viktig med sin rutin och driv i KRIF:s unga lag både på och utanför isen.

– Det känns väldigt bra att äntligen ha kråkan på plats. Uppskattar verkligen det tålamodet Tobbe visat mig under våren. Jag känner klubben och klubben känner mig, så det känns skönt att vi fortsätter kriga vidare tillsammans här i höst och vinter, säger Viktor Holmqvist.

– Jag har fått ett väldigt bra intryck av både Emil och Tobbe. Vi är en väldigt ung trupp där man numera slipper oroa sig för vilken sida åldersstrecket man befinner sig inför djungel-hockeyn. Det ska bli kul och ta ännu större ansvar både på och utanför planen, ta fram sin rutin man skaffat sig genom alla dessa år i ligan. Vi kommer med allra största sannolikhet bli ett lag att räkna med så långt in på säsongen som möjligt. Det ska även bli otroligt coolt att komma tillbaka och spela inför WhiteAngels och resten av publiken i den nyrenoverade ishallen. Dom får fortsätta hålla låda i ladan.

– Personligen kommer jag rida vidare på förra säsongen och bygga ytterligare på min egna utveckling. Poängmässigt sett till förra säsongen är jag nöjd, jag lyckades producera ganska bra utan att tillhöra någon av powerplay-formationerna. De blir ett mål att försöka slå mig in på de positionerna. Boxplay funkade också ganska bra under stora delar av förra säsongen och de är också något jag värderar väldigt högt och det ska vi fortsätta utveckla kommande säsong. Sen handlar det om att vi pushar och bygger varandra under hela säsongen, där vi trycker på för att hela tiden ta nästa steg i utveckligen, avslutar Viktor Holmqvist.

Viktor kommer denna säsong spela i tröja nummer 63.