Next match
Previous match
Nästa hemmamatch - Träningsmatch KRIF Hockey - Kalmar HC torsdag 22 aug 19:00 Soft Center Arena
No previous matches.
Upcoming matches
Nybro Vikings IF (h)onsdag 28 aug 19:00
Huddinge IK (h)lördag 31 aug 14:00
Mörrums GoIS IK (h)söndag 01 sep 16:00
Karlskrona HK (h)fredag 06 sep 19:00
Mörrums GoIS IK (h)onsdag 18 sep 19:00
#4 Jesper Solomon Frisell
jesper-frisell
Födelseår:
1997
Kom till KRIF:
19/20
Moderklubb:
Karlskrona HK
Position:
Back
Beskrivning:
"Jesper Solomon Frisell, 21, med Karlskrona HK som moderklubb vänder nu hem till Blekinge för att representera KRIF kommande säsong. Senaste två säsongerna har han spelat i Östersunds IK och dessförinnan i den amerikanska ligan NAHL samt varit lagkapten i KHK:s J20 SuperElit-lag. Säsongen 16/17 noterades han även för en match med KHK i SHL. Jesper är en storväxt och offensiv back med stor utvecklingspotential.

– Jag är en offensiv back som gärna följer med upp i anfallet och göra det lilla extra. Förra säsongen tycker jag att jag utvecklade mitt defensiva spel, vilket har gjort mig till en mer komplett back. När Tobbe Karlsson kontaktade mig och berättande om upplägget tyckte jag att valet av KRIF var självklart, säger Jesper Solomon Frisell.

– KRIF har gått renommé i Hockeysverige och har under flera år fostrat bra spelare och det är alltid mycket folk på matcherna med härlig stämning. Jag är helt övertygad om att KRIF är rätt lag att fortsätta utvecklas i och laget kommer garanterat vara ett topplag, avslutar Jesper Solomon Frisell."
Nyheter som berör Jesper Solomon Frisell