Next match
Previous match
Nästa hemmamatch - Träningsmatch KRIF Hockey - Kalmar HC torsdag 22 aug 19:00 Soft Center Arena
No previous matches.
Upcoming matches
Nybro Vikings IF (h)onsdag 28 aug 19:00
Huddinge IK (h)lördag 31 aug 14:00
Mörrums GoIS IK (h)söndag 01 sep 16:00
Karlskrona HK (h)fredag 06 sep 19:00
Mörrums GoIS IK (h)onsdag 18 sep 19:00
#22 Sebastian ”Basse” Magnusson
basse
Födelseår:
1988
Kom till KRIF:
11/12 17/18
Moderklubb:
Växjö Lakers HC
Position:
LW
Beskrivning:
"Publikfavoriten Sebastian ”Basse” Magnusson, 30, går nu in i sin sjunde säsong i klubben. Förra säsongen var han en av lagets främsta spelare och stod för fina 44 poäng på 42 spelade matcher. Basse med sin rutin och energi kommer bli en oerhört viktig byggsten i KRIF:s unga lag kommande säsong.

– Förra säsongen var fanstastisk fram till dom två sista matcherna. Tyvärr kom vi inte upp i den nivån vi hade under allettan och det har tagit ungefär fram tills nu att komma över det faktum att vi ej gick till kvalserien. Men så är livet ibland och en ny säsong startar i augusti, säger Sebastian Magnusson.

Som ser fram emot en ny säsong i KRIF-tröjan:

– Jag är väldigt glad över att få representera KRIF i minst en säsong till och ser fram emot att träffa båda gamla och nya lagkamrater. Jag tror Tobbe (Karlsson) kommer få ihop en bra och stark grupp så vi kan vara med och slåss i toppen igen. Jag hoppas att förändringarna som skett skapar extra hockeyintresse i byn så fler personer tar sig till hallen.

– Enormt viktig förlängning. Det känns otroligt bra måste jag säga. Han har blivit en riktig Krifare. Han är otroligt viktig för laget, sen har han blivit bättre ju äldre han blivit. Han är en kulturbärare helt enkelt. Gemensamt har vi hittat en bra lösning som kommer att gagna båda parter. Jag vet att flera föreningar var intresserade av hans tjänster. Så jag är glad att jag lyckades behålla honom, säger GM Torbjörn Karlsson.
Nyheter som berör Sebastian ”Basse” Magnusson